Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

(Α) Εγγραφές Α΄ ΤΑΞΗΣ για το σχολικό έτος 2020 – 2021, (Β) Αιτήσεις - Εγγραφές Ολοήμερου και Δηλώσεις μετακίνησης μαθητών για το σχολικό έτος 2020-2021

(Α) Εγγραφές Α΄ ΤΑΞΗΣ για το σχολικό έτος 2020 – 2021
Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές στην πρώτη (Α΄) τάξη για το σχολικό έτος 2020-2021 αρχίζουν την 15η Μαΐου 2020 και λήγουν την 29η Μαΐου 2020. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα ήταν προτιμότερο να επισπεύσετε τη διαδικασία εγγραφής του παιδιού σας και να μην την αφήσετε για την τελευταία στιγμή.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση

ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : 9:00 – 12:00 μμ

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι γεννήθηκαν το έτος 2014 (οποιαδήποτε ημερομηνία)

Για να βεβαιωθείτε ότι ανήκετε στο σχολείο μας, παρακαλούμε ελέγξτε τον χάρτη με τα όρια των σχολείων: Δείτε εδώ τα όρια

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι  τα παρακάτω:
1. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής στο σχολείο (θα δοθεί από το σχολείο την ημέρα της εγγραφής)
2. Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο Δ/νσης κατοικίας (απόδειξη Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε., Ε.ΥΔ.ΑΠ,
μισθωτηρίου συμβολαίου κατατεθειμένο στην εφορία ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο
έγγραφο, π.χ. Ε1, που θα πιστοποιεί τη διεύθυνση κατοικίας)
3. Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας (τελευταίο)
4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (θα δοθεί από το Δημοτικό)
5. Το ατομικό βιβλιάριο υγείας του παιδιού ή άλλο στοιχείο από το οποίο να αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια και φωτοτυπία των σελίδων των εμβολίων
6. Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (θα δοθεί από το νηπιαγωγείο)

Ολοήμερο: Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο τμήμα Ολοήμερης λειτουργίας –Πρωινής Ζώνης του σχολείου και έχουν δικαίωμα (διαθέτουν και οι δύο γονείς βεβαίωση εργασίας ή κάρτα ανεργίας), θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση στο γραφείο της Διευθύντριας.

Σχολικό λεωφορείο: Όσοι γονείς επιθυμούν να μεταφέρονται τα παιδιά τους με το σχολικό λεωφορείο θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη δήλωση στο γραφείο της Διευθύντριας.

Αλλοδαποί μαθητές: Οι αλλοδαποί μαθητές θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό ή ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, το οποίο θα έχει μεταφραστεί από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο τήρησης των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής της διασποράς κορονοϊού, όπως αυτά έχουν εκδοθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ, θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις, να προσέρχεστε με γάντια και μάσκα και να κρατάτε δικό σας στυλό για τη συμπλήρωση των εντύπων, ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα προσκομίσετε για την εγγραφή του παιδιού σας, θα πρέπει να είναι φωτοτυπημένα.
Δείτε εδώ την εκδοθείσα ανακοίνωση

(Β) Αιτήσεις - Εγγραφές Ολοήμερου και δηλώσεις μετακίνησης μαθητών για το σχολικό έτος 2020-2021

Αγαπητοί γονείς
Στο πλαίσιο του έγκαιρου προγραμματισμού και οργάνωσης της σχολικής μας μονάδας για το σχολ. Έτος 2020-2021, θα πρέπει να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των μαθητών που επιθυμούν και δικαιούνται να εγγραφούν στο Ολοήμερο καθώς και των μαθητών που  επιθυμούν να μετακινούνται με πούλμαν. Γι’ αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τις επισυναπτόμενες αιτήσεις και να τις αποστείλουν στο mail του σχολείου (mail@2dim-kalyv.att.sch.gr)

Δείτε εδώ τις προϋποθέσεις εγγραφής στο ολοήμερο

Καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις: 29 Μαΐου 2020

Σύνδεσμοι αιτήσεων:
Αίτηση-δήλωση για το ολοήμερο
Αίτηση για μετακίνηση με πούλμαν