Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που ετοίμασαν οι μαθητές/τριες της Γ τάξης. 

Λόγω της μικρής χωρητικότητας της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου και στο πλαίσιο της προστασίας από τη διάδοση του κορονοϊού COVID-19 οι μαθητές/τριες του σχολείου παρακολούθησαν σήμερα, Δευτέρα, την εορταστική εκδήλωση χωρισμένοι/ες σε δύο ομάδες.Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 9.30πμ θα παρουσιαστεί η εορταστική εκδήλωση στους γονείς/κηδεμόνες και όποιους/ες μαθητές/τριες επιθυμούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Η ώρα λήξης της εκδήλωσης υπολογίζεται στις 10.30πμ. Όσοι/ες μαθητές/τριες επιθυμούν να παρευρεθούν θα προσέλθουν στις 9.15π.μ. και  θα αποχωρήσουν στη λήξη με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους. Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει.

Όσοι μαθητές /μαθήτριες πρόκειται να μετακινηθούν με τα σχολικά λεωφορεία, παρακαλούμε να ενημερωθούν από τις Συνοδούς για την ακριβή ώρα παραλαβής το πρωί (μεταξύ 8.45-9.00). Ώρα αναχώρησης από το σχολείο 10.45.
 
Με εκτίμηση,
Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων