Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Βαθμοί Α τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Προκειμένου να κάνετε τον προγραμματισμό σας σάς ενημερώνουμε ότι:

ü  1. Τη Δευτέρα 19/12 θα γίνει εκκλησιασμός τις 2 πρώτες ώρες στον Ι.Ν. Παναγίας Ευαγγελίστριας, με την προϋπόθεση ότι ο καιρός το επιτρέπει. Όσοι/ες μαθητές/τριες επιθυμούν, μπορούν να κοινωνήσουν.

Όσοι/ες μαθητές/τριες δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στον εκκλησιασμό, θα έρθουν στο σχολείο για την 3η διδακτική ώρα, δηλαδή στις 10.00 π.μ.

2. Η ενημέρωση και η επίδοση βαθμολογίας για το Α’ τρίμηνο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/12 και την Τετάρτη 21/12, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός, αλλά και να εξυπηρετηθούν οι γονείς των μαθητών/τριών που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

-Τα τμήματα Γ1, Γ2, Δ1, Δ2, ΣΤ1 και ΣΤ2 θα πάρουν βαθμούς την Τρίτη 20/12 μετά το σχόλασμα.

Τα τμήματα  Α, Β1, Β2, Ε1, Ε2 θα έχουν ενημέρωση και θα πάρουν βαθμούς την Τετάρτη 21/12 μετά το σχόλασμα.

Όσοι γονείς έχουν παιδιά που παίρνουν βαθμούς και τις δύο ημέρες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτικούς τους, ώστε να εξυπηρετηθούν την ίδια μέρα.

           Αν κάποιος χρειάζεται βεβαίωση για γονική άδεια, καλό είναι να έχει ενημερώσει από την προηγούμενη μέρα τη Διεύθυνση, ώστε να ετοιμαστούν οι σχετική βεβαιώσεις και να μην υπάρχει καθυστέρηση. 

           Τα λεωφορεία και το Ολοήμερο θα λειτουργήσουν και τις 2 μέρες κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους. 

          3. Λόγω των πολλών ιώσεων και των κρουσμάτων γρίπης που μας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, οι εορταστικές εκδηλώσεις των ημερών θα παρουσιαστούν μόνο στους γονείς των τμημάτων που συμμετέχουν σ’ αυτές.

Για το πρόγραμμα θα ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς.

4. Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία σας κατά την απουσία εκπαιδευτικών.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να είμαστε όλοι υγιείς την επόμενη εβδομάδα, ώστε να μπορέσει να τηρηθεί το πρόγραμμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων