Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Σχολική Γιορτή & Μαθητική παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή για τον εορτασμό της εθνικής επετείου από τους μικρούς μαθητές της Γ' τάξης και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, Κυριακοπούλου Ελένη, Πετράκη Πόλυ και Ευδοκία Ράπτη. 

Η γιορτή μας ξεκίνησε με την παράδοση της σημαίας στους μαθητές του ΣΤ'1 τμήματος και ακολούθως στους μαθητές του ΣΤ'2 για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου.


                                              





Τα παιδιά παρουσίασαν μια εξαιρετική γιορτή με αφηγήσεις των γεγονότων του 1940....


Απήγγειλαν ποιήματα....


τραγούδησαν και παρουσίασαν ένα μουσικό δρώμενο με το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο "Παιδιά της Ελλάδος παιδιά"



 

Το Σάββατο 28 Οκτώβριου 2023 πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στη Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων που ξεκίνησε με τη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, συνεχίστηκε με την κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Ηρώου των Πεσόντων στους Πολέμους και ολοκληρώθηκε με τη μαθητική παρέλαση, με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλυβίων.

Οι μαθητές κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των επισήμων και του κοινού και με τη φωτεινή τους παρουσία γεμίσανε με εθνική περηφάνια, χαμόγελο και ελπίδα τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά και όλους τους θεατές. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και τις συνοδούς εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όλους τους μαθητές των σχολείων!