Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Γιορτή Λήξης σχολικού έτους 2023-24

Τη Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 το σχολείο μας , αποχαιρέτησε τη Στ´ τάξη με μια καλοκαιρινη γιορτή αφιερωμένη στο μουσικό ρεύμα «Νέο Κύμα». Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων ετοίμασαν με τους μαθητές του σχολείου μας μουσικοχορευτικά και μουσικοκινητικα δρώμενα, μουσικές με ποικιλία μουσικών οργάνων ενώ χόρεψαν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς!!! Η γιορτή μας συνεχίστηκε με τη βράβευση και την απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της Στ και ακολούθησε πάρτι με μουσική!!! Όλοι οι μαθητές ενθουσίασαν με τη παρουσία τους και έλαβαν το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό που γέμισε τον προαύλιο χώρο!!!
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή και όλους όσοι βοήθησαν στη προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής : τη Διευθυντρια του σχολείου μας Κα Αναστασια Κυριακού και τον σύλλογο Διδασκόντων και ειδικότερα τους εκπαιδευτικούς Βίκυ Τσακάλη για τα υπέροχα σκηνικά, την Ευδοκία Ράπτη για τη μουσική επιμέλεια και διδασκαλία, τις δασκαλες Βίκυ Αντωνάκη και Μαρίλη Περτεση για τα μουσικοχορευτικά δρώμενα, την Κωνσταντίνα Εφεντάκη και Μάρθα Δημητροπούλου-Εφεντάκη για τη διδασκαλία των χορών.
Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνολική προσφορά και την αγαστή συνεργασία τους με το σχολείο μας και τον Πρόεδρο κο Μάκη Τηγάνη για τη συνδρομή του στην υλικοτεχνική υποστήριξη της γιορτής αλλά και σε κάθε ανάγκη μας, τον κο Λίτσα Ανδρέα για τον μουσαμά που χρησιμοποιήθηκε στο σκηνικό, τον κο Αναστάσιο Δράκο για την προσφορά των φυτών, τον Σκλαβενίτη super market για τα αναψυκτικά, την κα Κατσιλιέρη Μαρία για τα μπουκαλάκια νερό, τον κο Δρακόπουλο για τα εδέσματα του μπουφέ αλλά και όσους γονείς πρόσφεραν φαγητό. Τον κο Γιάννη Τσόχα σχολικό φύλακα του σχολείου μας και την υπεύθυνη καθαριότητας κα Βασιλική για τη βοήθεια τους.
Ακόμα για την ευγενική χορηγία τους προς το σχολείο μας με την αγορά κλιματιστικών τον Δουρο Παναγιώτη και την Κοντού Μαρία αλλά και την εταιρεία Leroy Merlin. Τέλος τους αντιδημάρχους Μάκη Ντρούβα και Σωτήρχο Γιώργο για τη συμβολή και παρουσία τους και τον κο Χατζηκυριακο Ιωάννη για την ηχητική κάλυψη!! Τέλος τον Δήμο Σαρωνικού για την πολύτιμη βοήθεια προς το σχολείο μας!!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!