Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Σχολική Γιορτή & Μαθητική παρέλαση 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή για τον εορτασμό της εθνικής επετείου του 1821 από τους μαθητές της ΣΤ' τάξης και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, Καρατσιβούδη Εύα, Γενεθλίου Μαριάννα και Ευδοκία Ράπτη. 

Η ΣΤ' τάξη παρουσίασε την παράσταση  "Ξύπνα Ραγιά" χαρίζοντας μας μια ποιοτική γιορτή αντάξια των προηγούμενων που ετοιμάζει το σχολείο μας και καθήλωσε γονείς και εκπαιδευτικούς με τις δυνατές ερμηνείες των μαθητών, τους χορούς και τα τραγούδια τους αλλά και τα σύγχρονα μηνύματα που μας μετέδωσε. 

Το πρόγραμμα της γιορτής:


 
 

 Στιγμιότυπα από τη γιορτή μας:  














 

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στη Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων που ξεκίνησε με τη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, συνεχίστηκε με την κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Ηρώου των Πεσόντων στους Πολέμους και ολοκληρώθηκε με τη μαθητική παρέλαση, με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλυβίων.

Οι μαθητές κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των επισήμων και του κοινού και με τη φωτεινή τους παρουσία γεμίσανε με εθνική περηφάνια, χαμόγελο και ελπίδα τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά και όλους τους θεατές. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και τις συνοδούς εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όλους τους μαθητές των σχολείων!