Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Χριστουγεννιάτικες δράσεις στο σχολείο μας

Τα Χριστούγεννα είναι μια υπέροχη περίοδος που τόσο εμείς όσο και τα παιδιά περιμένουμε με χαμόγελο και αισιοδοξία! Έτσι και στο σχολείο μας, οι τελευταίες εβδομάδες κύλησαν με πολλές δράσεις στον χώρο του σχολείου, κατασκευές και χειροτεχνίες, γιορτές και κάλαντα στο πνεύμα των ημερών.

Αρχικά την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 η Δ' τάξη με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τη Σοφία Σκούρα, τη Βενετία Παπαιωάννου και τη μουσικό μας Ευδοκία Ράπτη, παρουσίασε μια υπέροχη γιορτή στον χώρο του σχολείου με ένα θεατρικό δρώμενο για τη νέα χρόνια, τραγούδια από όλη την Ελλάδα αλλά και δραματοποίηση δυο αγγλικών τραγουδιών με την εκπαιδευτικό Αγγλικών Ξένια Δούδαλη. Τα παιδιά με την εκπληκτική προετοιμασία που έκαναν, εισέπραξαν το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών και έλαβαν δωράκια στο τέλος της γιορτής που με αγάπη έφτιαξαν μαζί με τις εκπαιδευτικούς.


 

 


 

 

 

 

 

 



Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές των Γ' τάξεων και της Α' τάξης τραγούδησαν τα κάλαντα στη Διεύθυνση του σχολείου και στο γραφείο των Διδασκόντων αλλά και στις υπόλοιπες τάξεις.