Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων στο Αμφιθέατρο του Δήμου μας μέσα σε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα  που μας γέμισε αναμνήσεις. 

Μαθητές και  μαθήτριες, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους Ευδοκία Ράπτη, Νίκο Λουκά, Ξένια Δούδαλη και τις εκπαιδευτικούς  Ελένη Γκιόλα, Θωμαΐς Σφρίντζερη και τις γυμνάστριες του σχολείου μας Αλίκη Περτέση και Βίκυ Αντωνάκη,  παρουσίασαν με κέφι και ενθουσιασμό, τραγούδια και χορούς που μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού για την άψογη παρουσία τους πάνω στη σκηνή.




 
 

 

 

 

 

 

   

Οι  χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του Σχολείου μας και τα κεράσματα στην είσοδοι γλύκαναν και  στόλισαν την  εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς αυτής.

Ευχαριστούμε την κα Δήμητρα Ράπτη, Πρόεδρο Δ.Σ. & Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος», τον νέο μας Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Παπαχρήστου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και τον πρόεδρο Τηγάνη Χρυσόστομο καθώς και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας που συνεργάστηκαν και στήριξαν από την αρχή την εκδήλωση μας και βοήθησαν να την υλοποιήσουμε. 


 

 
 

 

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών μας, που δέχτηκαν με χαρά να συνεργαστούν και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που γίνονται στο σχολείο μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, την εικαστικό μας κα Βίκυ Τσακάλη για την επιμέλεια της πρόσκλησης, τον ηχολήπτη κ Κολλιαδήμα Γιώργο, τον κ.Τσοχα Γιάννη που μας βοηθάει πάντα στο σχολείο μας, τον Δήμο Σαρωνικού για την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου και τέλος τους χορηγούς των εδεσμάτων και των εξόδων της εκδήλωσης κ°Λεβέντη Μιχάλη, ιδιοκτήτη της εταιρείας LAMDA.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!